Je T ‘Aime Mon Amour is de nieuwe single van Monique

monique je mon amourZangeres Monique, de Limburgse zangeres presenteert haar nieuwste single met de titel Je T ‘Aime Mon Amour.  Monique is een diverse artieste die al enkele jaren serieus bezig is met haar zangcarrière. Monique heeft al meerdere singles uitgebracht waaronder ballades, feestnummers, apres ski etc.  Met deze nieuwe single brengt Monique een song die bestemd is voor alle geliefden.
Valentijn is net voorbij, maar de aandacht voor de ander blijft bestaan . Monique is dan ook van mening dat welk genre ze ook zingt, als de muziek met de tekst een klik heeft waar Monique zich verbonden mee voelt, dan kan ze deze nummers ook vol overgave en intentie overbrengen aan het publiek. Tussen haar fans is Monique dan ook volledig in haar element. Monique geniet van alle momenten die de muziek haar brengt.
Haar motto is dan ook; LEEF JE LEVEN .. en GENIET.

De opname en mix zijn in handen van Jo Pluijmen ( J. P Records)