Hit It! Music verwelkomen Mathijs Laverman en Gertjan Wels.

MathijsLaverman%5b4%5dDe Friesche zanger Mathijs Laverman scoort momenteel een grote hit met de single “Laat Mij Nu Maar Met Rust”, waarvan vooral de kreet “jij domme gans” luidkeels door heel Nederland meegezongen wordt. Deze single staat hoog op de playlisten van alle gerenommeerde Nederlandstalige radiozenders en verscheen, net als Mathijs’ voorgaande singles via het L&G Productions label van Lucas & Gea Hulshof.

“Ik wil Lucas en Gea ontzettend bedanken voor de prettige en vruchtbare samenwerking die we hebben gehad. Dankzij Lucas en Gea heb ik flinke stappen kunnen maken in mijn carrière. Nu is het tijd voor een volgende stap en ben ik er trots op om de samenwerking met Hit It! Music aan te gaan. Casper Janssen van Hit It! Music is tevens verantwoordelijk voor de promotie van mijn laatste twee singles, en ik kijk er naar uit om de samenwerking nog hechter te maken.” aldus Laverman. Mathijs is momenteel hard aan het werk in de studio van Gerto Heupink voor de opvolger van “Laat Mij Nu Maar Met Rust” waarvan de verwachtingen hooggespannen zijn.

GertjanWels2%5b1%5dDe in Nijmegen in 1979 geboren zanger Gertjan Wels verwierf bekendheid door singles zoals “Mijn Zoon”, “Leef & Geniet”, “Vanavond” en “Deze Ene Nacht”, waarmee hij veelvuldig te horen was op de Nederlandse radiostations. Het leverde hem vele optredens op door het land. Gertjan, zag een droom uiteen spatten toen een knieblessure een abrupt einde maakte aan de ambities te slagen als voetballer bij N.E.C. Naast zijn maatschappelijke carrière werkt Gertjan sinds 2006 aan zijn tweede droom “zingen”. “Ik ben blij nu een volgende stap in mijn carrière te maken, samen met Hit It! Music en ik kijk ontzettend uit naar deze samenwerking” vertelt Gertjan trots. Binnenkort verschijnt de nieuwe single van Gertjan Wels, getiteld “Liefde Bestaat”

Hit It! Music is een snel groeiend label dat startte in 2011. Inmiddels vertegenwoordigt Hit It! Music de releases van artiesten zoals Dirk Meeldijk, Rudy de Wit, Marlous Oosting, Yosee, Charelle, Dennis Jones, Duo Knotsgek, Maico, Marco Meesters, Tygo Nendels, Duo Knotsgek, Henk Harders, Danny Robben en ZUS. Tevens bracht Hit It! Music releases uit van o.a. Janneke de Roo en Jeffrey Heesen. In de nabije toekomst verschijnen er nieuwe releases van o.a. Dirk Meeldijk, Rudy de Wit, Yosee, Tygo Nendels en William van Dijk. Voor meer informatie check www.hititmusic.nl