Guus Meeuwis gaat scheiden

guus meeuwis maritasteggink _4143“Na jarenlang lief en leed te hebben gedeeld, hebben we besloten om uit elkaar te gaan”, laten Guus Meeuwis en zijn vrouw Valérie weten. Donderdag onthulde Shownieuws al dat het huwelijk van de Brabantse zanger in een zware crisis verkeerde, aldus SBS6.

Shownieuws vandaag;

Guus en Valérie: “We zijn verdrietig over deze grote stap, maar met vertrouwen begonnen aan een nieuwe fase in ons gezinsleven. Want hoewel we niet meer samen zijn zullen we altijd een gezin blijven met vier prachtige kinderen als middelpunt. Zij zijn het belangrijkste in ons leven en de zorg voor hen en hun welzijn staat ten alle tijden voorop.”

Verdriet
De twee zijn tot hun spijt uit elkaar gegroeid: “Natuurlijk is er veel verdriet en natuurlijk hebben we niet zomaar opgegeven, echter zijn we tot de conclusie gekomen dat onze levens teveel uit elkaar zijn gegroeid om samen verder te kunnen gaan.”

Rust
Guus en Valérie hebben met hun kinderen de komende tijd behoefte aan rust en privacy. “Wij vragen om rust om deze nieuwe situatie met ons gezin verder vorm te geven. We hopen van harte dat iedereen onze wens om ons privéleven privé te laten, zal blijven respecteren zoals dat eigenlijk altijd is gedaan.”

Familieman
Guus schreef in de jaren negentig na een romantische nacht met Valérie het nummer Het is een nacht. Dat betekende zijn doorbraak, toen nog met de groep Guus Meeuwis & Vagant. Guus en Valérie trouwden in 2002 en krijgen samen vier kinderen; zoons Pepijn (15), Teun (9) en Jules (5) en dochter Sarah (12).

Opvallend detail is dat de zanger amper samen met zijn vrouw werd gespot op feestjes of premières. Wel zegt hij regelmatig een echte familieman te zijn die dol op zijn kinderen is. In 2012 wordt de zanger door het blad Flair zelfs nog uitgeroepen tot papa van het jaar.

 

Bron; Shownieuws