Guus Meeuwis à Paris

Guus_a_ParisVandaag gaan de laatste kaarten voor Guus zijn concerten op 26 en 27 maart in Parijs in verkoop! De kaarten waren na de aankondiging binnen enkele uren uitverkocht maar vandaag hebben we goed nieuws voor iedereen die achter het net viste: er zijn extra kaarten beschikbaar gekomen!

Voor de concerten, welke Guus gaat invullen in de geest van de Franse chansonniers, worden enkele nummers voorzien van een Frans tintje. “Olympia is een magische zaal. Alle grote Franse chansonniers maakten daar furore. Het is één van die plekken op de wereld waar je ooit zou willen spelen. Dat we nu die kans krijgen is te gek! Een nieuw avontuur en een geweldige uitdaging” aldus Guus.

Guus Meeuwis in L’Olympia Parijs

Guus Meeuwis gaat twee shows geven in de legendarische L’Olympia in Parijs: Guus à Paris. De voorstellingen zou Guus in eerste instantie samen met Youp van ’t Hek geven. Youp is echter herstellende van een zware hartoperatie en hoewel zijn herstel voorspoedig gaat, komt Parijs naar alle waarschijnlijkheid te vroeg.

De voorstelling “Guus à Paris” zal om die reden ‘sans Youp’ zijn en “avec plus de Guus”. Op 26 en 27 maart 2016 zal Guus Meeuwis een avondvullend programma verzorgen zoals hij dat eerder alleen in The Royal Albert Hall in Londen heeft gedaan. Guus: “Ik vind het natuurlijk onwijs jammer dat we de shows niet samen kunnen doen. Het is echter heel simpel; als de dokters nee zeggen dan is het nee. Gezondheid gaat boven alles, daar mag je geen risico”s mee nemen. Ik heb Youp beloofd er twee memorabele avonden van te maken namens ons beiden en ik ga er alles aan doen om dat waar te maken.”

Als zijn gezondheid het toelaat, wil Youp van ’t Hek de voorstellingen in L’Olympia bijwonen vanuit de zaal. Voor de concerten, welke Guus gaat invullen in de geest van de Franse chansonniers, worden enkele nummers voorzien van een Frans tintje. “Olympia is een magische zaal. Alle grote Franse chansonniers maakten daar furore. Het is één van die plekken op de wereld waar je graag ooit zou willen spelen. Dat we nu die kans krijgen is te gek! Een nieuw avontuur en een geweldige uitdaging.” aldus Guus.

Meer informatie kunt u vinden op www.guusmeeuwis.nl