Grootste Hollandse Avond in Twente

12 maart expo 700Op 12 maart zal er een Hollandse Avond plaatsvinden in Go Planet – Expo Twente. Met artiesten zoals André Hazes jr., Thomas Berge, Henk Benard, Jaman, Vinzzent, Samantha Steenwijk, Lucas & Gea en DJ’s van RadioNL. Samen met 4000 liefhebbers van het Nederlandse lied zullen zij het muziek spektakel van Twente beleven.

 

Daniël van den Heuvel, oprichter en organisator van het event. ‘Ik vind dat er een grootse Hollandse Avond moet komen voor het grote publiek. In Twente wordt dit nog nergens aangeboden terwijl je in heel Nederland grote feesten hebt waar Nederlandstalige artiesten komen optreden’

Ook bezoekers buiten Twente zijn uiteraard welkom. Met dit evenement wil Best Events in Enschede een groot Nederlandstalig event neerzetten die jaarlijks terugkeert voor Twente en omstreken.

Meer informatie of kaarten op www.best-events.nl Kaarten zijn tevens verkrijgbaar bij Primera.