Gordon fan van De Stoopjes?

stoopjes 2016 viralHet Nederlandstalige Feestduo De Stoopjes, bekend van hun hits ‘de Achtbaan’, ‘Een Hit Op TV Oranje’ en natuurlijk hun laatste kaskraker ‘De Diskjockey 2.0′ doen mee aan het televisieprogramma Holland’s Got Talent. Tijdens de opname van een van deze uitzendingen heeft Gordon een van de juryleden een kort filmpje gemaakt van hun auditie en op zijn Facebookpagina geplaatst. De zanger gaat helemaal uit z’n dak…..
Binnen 2 dagen is het filmpje al meer dan 35.000 keer bekeken, gedeeld en geliked.

Dat tegenwoordig iedereen met een mobiele telefoon filmpjes en foto’s maakt is normaal maar, een jurylid dat een filmpje maakt van een geweldige auditie en ook direct op zijn Facebook plaatst is toch wel iets unieks. Over de uitslag van hun auditie wilde De Stoopjes geen commentaar geven, ze wilden nog wel even vermelden dat de eerste uitzending van Holland’s Got Talent op 8 april op RTL4 uitgezonden zal worden.

Link naar filmpje: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10154560629989237&id=90652884236

Foto: M. Kuijpers