Frank van Etten scoort nummer 1-hit met ‘Ik wil met je Dansen’

Frank-Van-Etten-Ik-Wil-Met-Je-Dansen_550px_pngHet jaar begint geweldig voor Frank van Etten. De volkszanger verrast Nederland met ‘Ik wil met je dansen’. Dit liedje hoor ik alle lijsten. “Samen met mijn team hebben we besloten dat 2016 vrolijk moest begonnen, dat was een schot in de roos.”

 

 

Feiten:
Oranjetop 30 : Nummer 1
Puur NL top 20 : Nummer 1
Sterren nl top 20 : Nummer 5
Youtube : Meer dan 43.000 views

Agenda
Frank van Etten’s agenda vult zich goed. “Gisteren 3 boekingen aangenomen, vandaag 2 en 1 optie en de eigen plannen voor ‘Ik wil met je dansen’-single party op 11 maart in Helmond. In najaar komt er een documentaire over Frank’s leven.

Naast zanger is Frank van Etten ook producer. Ook de studio gaat als een speer. Er komt een duettenalbum met oud en jong talent, genaamd Studiosterren in duet met Frank van Etten.

Daarnaast is Van Etten druk in zijn eigen studio bezig voor nieuwe singles van Johannes Wolters, Hans Kroes, Jordy van Vilsteren, Raymond Smit, Marcel Beltman, Dirk Pattyn, Hannes Jr., Sjoerd Mertens, Angelo en diverse anderen.