Eerste album en nieuwe single Jeffrey Tanis, clip online.

Jeffrey Tanis single voorkantSinds zijn deelname aan het tv programma Bloed Zweet en Tranen in aflevering 2 zit de carrière van de in Utrecht geboren Jeffrey Tanis flink in de lift. Nederland ontdekte in het programma dat Jeffrey vocaal niet onder doet voor menig artiest met een grotere naam. Jeffrey die al enige jaren full time zanger is, is wekelijks te zien in de Bastille XL op het Amsterdamse Thorbeckeplein.

 

In 2015 klopt Jeffrey bij zijn oude platenmaatschappij D-River Music aan. Na een prima gesprek besloten de twee weer te gaan samenwerken.  De afgelopen jaren heeft Jeffrey tal van singles uitgebracht die hij nu op een album heeft gezet, aangevuld met nieuwe nummers.

Als voorloper op het album brengt Jeffrey de gelijknamige single “Verloren tijd” uit. Het is een autobiografisch nummer dat geschreven is door Frank van Etten en geproduceerd door Ger Oerlemans.  Bij de single is een schitterende clip geschoten door Kaska Producties.

Op 11 februari 2016 presenteert Jeffrey het album in de Bastille XL, tevens wordt er verslag van deze avond gedaan door Radio NL.

www.jeffreytanis.nl