Mike stopt met Mike & Colin.

mike colin by marita 150Het duo Mike & Colin laat zojuist via hun Facebook pagina weten dat Mike stopt met Mike & Colin. Hij heeft besloten te kiezen voor een maatschappelijke carrière. Mike: ‘Ik baal onwijs voor Colin. De passie en ongelofelijke drive die hij heeft voor de muziek is iets wat ik niet heb. Ik leef niet voor de muziek zoals hij dat doet en dan moet je op een gegeven moment eerlijk zijn naar jezelf, maar ook naar Colin.

Toen er een aanbod kwam voor een mooie baan, was de keuze snel gemaakt. Ik keer ook niet terug in de muziek’.

Mike kan terug kijken op een mooie carrière met prachtige hoogtepunten, successen en herinneringen. Wij danken hem voor zijn inzet en vriendschap en wensen hem alle succes in zijn baan. Colin is op dit moment druk in gesprek met NRGY Music om te onderzoeken hoe hij zijn muzikale toekomst verder vorm gaat geven.

Wordt vervolgd…