Dirk (15) werkt met Frank van Etten aan album

Dirk-FrankvanEttenDirk is nog maar 15 jaar en ook dit talent wordt gesteund door Frank van Etten. Eerder dit jaar bracht Frank een duet uit met de 15-jarige Hannes Jr. uit Hilversum. De jeugdige zanger uit Terneuzen is volop aan de weg aan het timmeren. Frank van Etten’s carrière gaat als een speer. Aflopen week lanceerde hij zijn nieuwe single. ‘Ik wil met je dansen’.

 

Deze single is meer dan 17.000 bekeken in elke dagen. Toch maakt Frank tijd voor deze jonge zangers. “Deze jongens zitten vol met talent, daarom help ik ze graag een handje” Vanuit Studio Frank van Etten ondersteunt Frank deze jonge artiesten. “Dirk en ik werken hard aan een compleet nieuw album voor deze jongen. Ook gaan we samen een duet opnemen. Dit duet komt ook op mijn duetten-album “Studiosterren in duet met Frank van Etten.

Aflopen weekend heeft Dirk ons duet ingezongen. Zijn eerste single is zo goed als klaar. Deze single komt waarschijnlijk eerste week van maart uit.” Dirk is enthousiast over de samenwerking. ”Ik vind het fantastisch om met deze man samen te mogen werken. Momenteel zit ik nu vaak in de studio met Frank om samen mooie liedje te maken. Ik leerde Frank kennen op mijn Cd-presentatie, We hebben samen zijn hits ‘Jij bent niet meer die man van toen’ en ‘Leef als een zigeuner gezongen’. Dirk is druk bezig met het instuderen van zijn nieuwe liedjes. Het eerste resultaat wordt eerste week van maart verwacht.

Kijk voor al het andere nieuws op www.zangerdirk.nl