DENNIS ALBERTI – GEEF ME NOG EEN KANS

dennis alberti geef mijNa de succesvolle debuutsingle ‘Mag Ik Vannacht Bij Je Slapen’, welke veel aandacht kreeg bij veel Radiostations, en zelfs tot veel Tipschijven werd gekozen, is zijn heerlijke opvolger ‘Geef Me Nog Een Kans’ nu al de Sound van dit muzikale talent uit de Alberti Familie. Onmiskenbaar waren de klanken van zijn opa Willy Alberti en Tante Willeke.
Waar veel artiesten zoeken naar het genre, de eigen sound en het unieke om zich te kunnen onderscheiden van de rest van zingend Nederland, heeft Dennis dit alles in korte tijd al weten te bereiken. Geef Me Nog Een Kans is een frivool, lekker in het gehoor liggende single ondersteunt met het opvallende zoete warme stemgeluid van Dennis Alberti.
Geef Me Nog Een Kans, telt misschien niet eens zo voor hem want met de eerste single heeft hij al zijn kansen gekregen, waarvoor hij iedereen al meer dan dankbaar is en meer dan blij dat de fans en de Radiomakers dit hebben omarmt. Spannend is het wel om te zien of zijn opvallende singledebuut een mooi vervolg krijgt. Een ding is zeker. De Nederlandstalige Muziekwereld heeft er een opvallende artiest bij, die meer dan EEN kans verdiend.