De line-up van de 3FM Awards is compleet!

3 fm awardsMet de toevoeging van Jett Rebel, Ronnie Flex, Douwe Bob, Fresku, Miss Montreal en Kenny B wil je de 3FM Awards zéker niet missen. Dit jaar vieren ze de uitreiking van de 3FM Awards nóg groter. Met vijf zalen en meer dan twintig live optredens op maandag 28 maart naar TivoliVredenburg in Utrecht.

Line up

The Common Linnets | Chef’Special | De Staat | Douwe Bob | Jett Rebel | Kenny B | Miss Montreal | Kovacs | Ronnie Flex en Lil’ Kleine | Sef | Causes | Dazzled Sticks | Diggy Dex | Fresku | HAEVN | Indian Askin | Jebroer | Max Meser | Son Mieux | The Brahms | Lucas Hamming |

 

Op maandag 28 maart zijn de Grote Zaal, Pandora, Ronda, Hertz en Cloud Nine van TivoliVredenburg vanaf 15.00 uur voor je geopend. Vanaf 20.30 uur staat de Ronda geheel in het teken van de uitreiking van de 3FM Awards. Naast heel veel livemuziek, zijn er ook verschillende muziekdocumentaires te zien (Racoon: Blue Days, Song Days), (Kovacs: Wolflady) en (Typhoon: Blues and Blessings).

Kun je niet langskomen? Don’t panic! Je kunt op 28 maart ook via de radio en 3FM.nl/live mee genieten. En ’s avonds kun je je hart ophalen voor de televisie, want dan zendt NPO3 de award-show uit. De show wordt gepresenteerd door Giel, Annemieke en Frank.
De 3FM Awards?

Ieder jaar reikt 3FM de 3FM Awards uit. Dit zijn de radioprijzen voor de beste Nederlandse acts en artiesten. Binnenkort maken we de genomineerden bekend, waarna jij kunt bepalen wie er uiteindelijk met die felbegeerde award vandoor gaat! Dus pak je rode stempotloodje er maar vast bij…

Wie nomineer jij voor de 3FM Awards? > http://go.3fm.nl/3fm-awards/nieuws-detail/7749/Wie-nomineer-jij-voor-de-3FM-Awards-2016%3F