De Confetti Boys komen last minute nog met “inhaker”

conf boys inhHet is nog vrij recent dat ze hun Confetti Boys Medley uitbrachten. Door de vele enthousiaste reacties, besloten de mannen nog een plaatje te maken voor dit feestseizoen. Na minuten brainstormen, en een uitgebreide brainwave sessie bij de lokale snackbar, werd besloten om iets te maken dat compleet anders dan anders is.

Tim vertelt: “We wilden een geintje maken, dat op zou vallen”.”Aangezien Remco en Bart altijd vooraan staan als er ergens een Tiroler orkestje komt spelen, was de keuze dus snel duidelijk”.

In allerijl werd er gezocht naar iemand die accordeon kon spelen, een gitarist, en een trompettist. De 103 jarige trompettist die gevonden werd, ligt momenteel nog op de intensive care aan de beademing, en de accordeonist heeft zoveel kramp in zijn vingers dat de huisarts hem adviseerde deze carnaval met zijn handen in een bak azijn te gaan zitten. En die gitarist dan: Die ging vrolijk fluitend naar huis na zijn “one taker”.

Deze single is anders. Dat is zeker. Meezingen kan, meedansen kan, kortom: een gegarandeerd feest!