Club Rouge en Mayloo Evenementen organiseren You Got It.

You Got It Club RougeClub Rouge in Eindhoven organiseert samen met Mayloo Evenementen You Got It. Club Rouge staat bekend om hun podium waar al veel bekende artiesten hun opmars hebben gekend naar succes. Het is een theatraal sfeertje wat je meteen proeft als je binnen komt. Nu zoeken ze zangers of zangeressen die willen deelnemen aan You Got It waarmee je leuke prijzen kunt verdienen.

De voorrondes zullen zijn op 26 Febr, 4 – 18 en 25 Maart. De Halve Finale is op 1 April en de Grand Finale is op 15 April, De prijzen zijn: 1ste prijs € 250,- 2de prijs € 150,- 3de prijs € 75,- en ze krijgen een fotoshoot aangeboden.

Je songs zullen beoordeeld worden door een vakjury die bestaat uit Marian Mayloo, Sani van Mullem en Jan Stevens. Sani van Mullem kent zijn opstap bij Club Rouge en is zeker geen onbekende in de muziekwereld. Sani heeft wereldwijd optredens verzorgt en zal binnenkort dan ook met een nieuwe single uit komen. Marian Mayloo kennen we van het Nederlandstalig lied, ze heeft enkele singles op de markt gebracht en heeft haar eigen evenementenbureau met veel succes. Zo verzorgd ze veel entertainment bij grote vakantieparken in Nederland en België en ze is bij vele feesten en partijen hofleverancier van artiesten. Jan Stevens is de uitbater van club Rouge te Eindhoven en verwent muziekkenner waarmee hij wekelijks de beste zangers en bands op zijn podium heeft staan. Wil jij meedoen aan deze talentenjacht stuur dan een mail naar mariancuijten@gmail.com en geef je op voor meer informatie kijk dan op www.maylooevenementen.nl

 

You Got It Club Rouge