Uniek duet voor Dennie Christian & Eveline Cannoot

DC EC Dank je welEen uniek tweetalig duet binnen het schlagerpopgenre is het nummer ‘Dankjewel’.  Zo heet het duet met Eveline Cannoot en Dennie Christian in de hoofdrol. Een nummer in zowel het Duits als het Nederlands, samen gebundeld in 1 krachtige meeslepende song. De Nederlandse tekst is van Edwin van Hoevelaak.
DANKJEWEL: Is het nu pop of schlager ? Het is pop met schlagerinvloed, niet andersom. Het combineert de eigenschappen van de beide genres, van de beide werelden. Pop die je pakt na 10” en na een halve minuut elke vezel in je lichaam laat bewegen. DANKJEWEL: de clash der generaties … Dennie Christian verkocht 15 miljoen geluidsdragers, een legende. Rosamunde en zo veel andere hits zitten in het collectieve geheugen van Vlaanderen, Nederland, Duitsland en ver daarbuiten. Dennie presenteerde ook op televisie in zowel Nederland, Duitsland als in Vlaanderen en doet dat nog steeds.
Eveline Cannoot werd bekend van Star Academy (VTM) en is een jonge duizendpoot, bijna 30, telg uit de ’nieuwe generatie artiesten’, artiesten die graag tussen genres laveren en hun loopbaan ervaren als een eeuwige zoektocht, grenzen verleggend, zichzelf ontdekkend: Zingen, televisie, presenteren. Ze koos wel resoluut voor ‘het betere Nederlandstalige lied’ en doet dat binnen dit uitstapje met Dennie Christian ook weer, anders natuurlijk, maar wel krachtig, uniek en met een prettige Duitse tint. Het is een nummer geworden dat de kracht van pop combineert met het aanstekelijke van de schlager. Eveline is voltijds presentatrice en zangeres.