Bökkers op Boerenrockfestival.

boerenrock drouwenermondVanaf 18 augustus gaat het Boerenrockfestival (10 jaar) gelijk helemaal los in de grote feesttent en staat Bökkers op het podium om de tent helemaal op de kop te zetten. Vanaf 20:00 uur wordt het terrein geopend en is ook de kermis geopend.

 

Het leuke is dat je ook ’s avonds niet naar huis hoeft want het is het eerste jaar dat de camping vanaf donderdag 14:00 uur is geopend. “beste luisteraars en amateurs, de volgende nummers doen even weer de ronde” zal een kreet zijn die regelmatig vanuit de piratentent en in de ether te horen is. Het hele festival wordt er een live uitzending gemaakt door onze eigen piratenzender. In deze tent zullen ook diverse live artiesten acte de présence geven.

Vrijdag 19 augustus, als de campinggasten de slaap net weer uit de ogen hebben, starten we om 12:00 uur met het bomvolle programma. Optredens op het buitenpodium van Rit’n Dit’n, De Kisjes Kearls en de Esperando’s . Vanaf 15:00 uur is het tijd voor de speedcross. Deze afvalrace voor motorcrossers wordt gereden in de 85cc, MX2 en MX1 klasse. ’s Avonds staan in de ene tent Fragment en de HØksons en wordt in de andere tent de Tiroleravond gehouden. Zittend aan bierbanken en veelal gehuld in klederdracht kunnen de bezoekers zich te goed doen aan de Oostenrijkse klanken die dit jaar ten gehore gebracht worden door Alpenfever en Zillertaller Mander.

Zaterdag 20 augustus komen de eerste cross geluiden om 11:00 uur van het festivalterrein, het is tijd voor de al om bekende Boerenrockcross. Autocross, brommercross, motorcross, leutjescross, pubercross, zitmaaier- en scootmobielraces, quadraces, buggyraces, de wegraceklasse en de gekkenhuisklasse knallen over het crosscircuit. Er is natuurlijk weer veel kindervermaak en de kermis. Vanaf 12: 00 uur staan op het buitenpodium Kobus en zien Rokkers, de Grote Kearls en Half um Half. Om 20:00 uur spelen in de grote festivaltent Kiek Now Us en The Heinoos en in de andere tent staat een spetterend optreden van de Esperando’s geprogrammeerd. Het einde van de dag wordt afgesloten met een grote vuurwerkshow.

Zondag 21 augustus, de afsluitende festivaldag, tijd voor de bekende familiedag. De finale races van de crosswedstrijden en nog veel meer kindervermaak. Optredens van de Boerenrockies, de Rockfanfare, de Helden en de afsluiting van deze dag is voor Bökkers. Om 11:00 uur gaat het festivalterrein open.

Alle info ; http://boerenrockfestival.nl/