Nieuwe single van Eric Baghuis

eric baghuis lets 700Als er een zanger is die de stempel warm en uniek stemgeluid mag dragen dan is het Eric Baghuis. Deze sympathieke zanger uit Brabant weet tijdens de vele live optredens mensen tot tranen toe te ontroeren. En of het nu gaat om Nederlandstalige of Engelstalige nummers Eric weet de gevoelige snaar te raken. Zingen is een passie voor hem maar de fans moesten tot 2011 wachten alvorens de eerste cd verscheen.

Het was “ I’m calling” oorspronkelijk van Jack Jersey maar voorzien van een nieuwe muzikaal jasje. Voor zijn tweede single riep Eric de hulp in van Gerard Kielestijn. Hij schreef het up tempo nummer But in the weekend. In 2014 het jaar waarin hij trouwde nam hij daarvoor speciaal op de ballad She wears my ring. Naast singles heeft Eric in 2015 ook een album uitgebracht met als titel “ Back in time” 15 nummers herkenbaar voor jong en oud. In datzelfde jaar ontmoet hij Kees Plat en ze komen aan de praat over de muziek. Kees Plat is naast zanger/gitarist ook songwriter en hij beloofde om speciaal voor Eric een bij hem passend nummer te schrijven en dat is meer dan gelukt. “ LET’S FALL IN LOVE” is de titel en is vanaf vandaag te horen via de streamingsites – te downloaden via de legale download portals en te koop in de reguliere cd speciaalzaak.
”LET’S FALL IN LOVE” is een dijk van een nummer gezongen door en dijk van een zanger en het begin van een lange samenwerking tussen Eric Baghuis en Kees Plat Music