Dyon uit Losser zingt over ‘Wonen in Volendam.

Dyon voorkantOp zaterdag 30 januari jl. toog de familie Verwer uit Losser richting Volendam. Het doel van deze 245 kilometer tellende trip was de clipopname behorend bij de nieuwe single ‘Wonen in Volendam’ van hun 13 jarige zoon Dyon. In 2015 debuteerde hij met ‘Mijn droom’ en die droom blijkt enigszins uit te komen.

 

Henny Thijssen is wederom voor Dyon in de pen geklommen en heeft goed geluisterd naar de gedachtegang van het jonge talentje. Dyon is van mening dat als je uit Volendam komt , het allemaal eenvoudiger is om door te breken als zanger/ artiest. Henny heeft er een prachtige tekst op geschreven die precies de spijker op de kop slaat. Producer Maarten de Groot van de M-Works Studio uit Enschede heeft vervolgens de muziek gemaakt. Aan het einde van het nummer laat Henny z’n zangkunsten ook nog even horen.

Zingen is de grootste bezigheid van de 1e klas leerling van de AOC in Enschede. Hij heeft thuis een eigen oefenruimte en mag met grote regelmaat bij Café Nationaal in Glanerbrug het publiek vermaken. Binnenkort vindt daar ook de officiële singlepresentatie plaats.