1000 dromen komen uit voor Lytse Hille

l hille 1000 dromenWat een jaar voor Lytse Hille! De nieuwe single ‘1000 dromen’ vormt als voorloper van een gloednieuw album een echte pre-party. Het hele album wordt vol trots gepresenteerd tijdens een groots opgezet eigen concert op 26 maart 2016.  Onder andere Henk Wijngaard, Jannes en Joey Hartkamp dragen de sympathieke Fries een warm hart toe en zijn er dan ook gewoon bij tijdens deze officiële albumrelease!

 

De aanloop naar dit feestje vier je hoe dan ook mee met Lytse Hille via huis-aan-huisbladen, radio en televisie. Je ontkomt er niet aan en dat is maar goed ook, want gezelligheid is verzekerd als deze nuchtere, hardwerkende noorderling in de buurt is.

De vorige single ‘Als ik alles toch geweten had’ (in het Fries ‘Als ik alles earder witten hie’) werd ook bijzonder goed werd ontvangen. Deze zowel in het Fries als in het Nederlands uitgebrachte meezinger was uitgebreid terug te vinden in de diverse radio playlisten. Daarnaast vormde het tv-optreden bij het SterrenNL Muziekfeest op het Plein in Heerenveen een absoluut hoogtepunt.

Officiële website: www.hille.nl