Zanger Remko uit LA The Voices

remko harms by marita steggink 300Remko Harms stapt uit La The Voices aldus de Telegraaf. Remko: „Ik sta, uit mijn hoofd, nog voor één keer geboekt met de groep in Aalsmeer. En dan is het klaar voor mij”, vertelt Remko aan Privé. „Er komen momenteel zoveel mooie dingen op mij af, dat ik voel dat dit het moment is om helemaal voor een solocarrière te kiezen.

 

Zoals je weet wil ik immers nog altijd de Céline Dion van Nederland worden.”
Binnenkort zal de zanger geregeld te zien zijn in de dinnershow Pandorra in Hilversum. Peter, Richy en Roy hebben inmiddels zanger Robbert Besselaar bereid gevonden om Remko te vervangen en dat tot juni te blijven doen, wanneer het contract in Aalsmeer afloopt.

LA The Voices stond in 2010 voor het eerst op het podium, de groep werd opgericht door Gordon. Hij verliet de groep in 2013 na een ruzie. Remko, Richy Brown, Roy van den Akker en Peter William Strykes besloten door te gaan als kwartet.\

la the voices by marita 300 dsp opname