Willem Barth verwacht volle dansvloeren als hij z’n nieuwe single ‘Alles is zo sexy aan jou’ zingt.

Willem Barth - Alles is zo sexy aan jouWillem Barth probeert met z’n nieuwe single ‘Alles is zo sexy aan jou’ z’n vorige hit ‘Laat je gaan’ te evenaren of liever nog te overtreffen. ‘Het is een lekker vlot dansbaar liedje met een bubbling-achtig tempo. De vrouwtjes kunnen zich helemaal uitleven op de dansvloer en daar doen we het toch ook een beetje voor. De tekst is eenvoudig en heeft een hoog meezinggehalte. Daarnaast blijft de melodielijn ook lang hangen’, aldus Willem.

 

Jeff Weber kan zo langzamerhand als z’n vaste tekstschrijver worden bestempeld. ‘Hij weet me telkens weer te verbazen. Het concept van dit nummer kreeg ik via een spraakbericht. Toen Jeff voor de tweede keer ‘Alles is zo sexy aan jou’ zong was ik verkocht. Ik nam contact op met Manfred Jongenelis en binnen één week was de opname klaar. We hebben het resultaat teruggekoppeld naar Jeff en hij was vol lof. Ik moet eerlijk zeggen dat de samenwerking met Jeff en Manfred mij super bevalt, vertelt Barth.

Willem vindt het iedere keer een uitdaging om met iets anders te komen. ‘We vissen allemaal in dezelfde vijver. Als je constant met dezelfde melodielijn komt val je niet meer op. Ik wil me iedere keer weer verbreden en vernieuwen. Ik denk dat dat de enigste manier is om de aandacht te trekken. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat een liedje een keer niet goed valt, maar het kan ook maar zo de goede kant op vallen’, weet Willem uit ervaring te vertellen.

Op 20 februari verschijnt er een dubbelalbum van Willem Barth. Daarop komen natuurlijk z’n grootste hits te staan aangevuld met liedjes die veel voor hem betekenen. Een groot deel daarvan zijn nog nooit op single verschenen. Meer info: www.willembarth.nl

 

 

 

.