WILBERT GAAT OP DE GRIEKSE TOER

wilbert dansendDe in 1992 in ’s-Hertogenbosch geboren Wilbert Pigmans is vrijwel dagelijks bezig met licht en geluid. Daarnaast zingt hij o.a. als vaste huiszanger van de Skihut in Rotterdam en kan hij vol trots kijken op vele singles die hij sinds 2006 heeft mogen uitbrengen. In dat jaar namelijk verscheen zijn debuutsingle ‘Meisje uit mijn dromen’.

 

Sindsdien brengt de vrolijke zanger elk jaar wel een single uit waardoor hij anno 2016 kan terugkijken op releases als ‘Waarom zie je mij niet staan’, ‘Ik voel me zo alleen’, ‘Dans met mij de hele nacht’, ‘Als ik jou heb’, ‘Waarom ben jij weg’ en ‘Een nieuwe zomer’.

In 2014 zag Wilbert in JC-Records van Jolanda Clement de ideale partner om zijn zangcarrière verder te kunnen uitbouwen. De vrolijkmaker ‘Je leeft maar één keer’ was het eerste wapenfeit van Wilbert dat uitkwam via dit label. Nu, kort na de jaarwisseling, wordt daar in 2016 gevolg aan gegeven middels de release van: ‘Dansend door de Griekse nacht’. Wilbert werkte met Kees Tel aan de totstandkoming van de tekst en muziek van deze nieuwe single terwijl die laatste tekende voor de productie ervan. Een prachtig gebruinde jongedame op het Griekse strand trekt volop de aandacht. Toch lacht ze alleen maar naar jou! Uiteindelijk proosten jullie met een drankje en volgt een hele zwoele nacht vol dans en romantiek aan die schitterende Griekse zee. Hoe zal dat aflopen? Bemachtig de feestelijke nieuwe single ‘Dansend door de Griekse nacht’ van Wilbert, en je krijgt het antwoord !

‘Dansend door de Griekse nacht’ is vanaf 8 januari te verkrijgen via de bekende downloadportals terwijl de fysieke single verkrijgbaar zal zijn bij de betere speciaalzaak. Plug en promotie van deze plaat zal worden verzorgd door Jolanda Clement van JC-Records/JC Event/JC-Travel.