Wendy Rivers wordt Nummer 1

WendyRiverDe nieuwe single van Wendy Rivers heet ‘Nummer 1’. De singletitel zet je even op het verkeerde been, want het gaat juist over dat je samen sterker staat. In de bijbehorende videoclip toont Wendy, dat anderen ook het succes mogelijk maken. Van gezin tot publiek.

 

Het liedje is geproduceerd door Studio Frank van Etten. De tekst is geschreven door Willie Oosterhuis. Frank van Etten en Wendy River werken samen aan nieuwe liedjes Er staat zelfs weer een duet in de planning.

Wendy Rivers is een van de beste zangeressen van Nederland. In 2015 trad de Limburgse al verrassend veel op in Noord- Oost Nederland. Met Studio Frank van Etten werkt ze stap voor stap aan haar carrière. ‘Met deze nieuwe single proberen we nieuwe harten te veroveren. Nummer 1, je wordt het nooit alleen. Je doet het altijd samen.’