Waylon, Lange Frans, Gers Pardoel, Glennis Grace, Xander de Buisonje, Goede Doel, Andre Hazes Junior, 3JS en Gerard Joling gestrikt voor unieke show van 2,5 uur op Dutch Valley

dutchvalleyZojuist maakt de organisatie bekend dat de Mainstage middagprogrammering van Dutch Valley geheel in het teken zal komen te staan van een aaneengesloten show van 2,5 uur. Onder leiding van de Marcel Fisser Band (o.a. Beste Zanger van Nederland, De Zomer Voorbij) zullen maar liefst 9 artiesten en acts in een wervelende Middag Mega Jukebox Show hun beste nummers ten gehore brengen.

Later dit jaar zullen nog 6 namen en acts aan het tweede deel van de Mainstage (avond)programmering worden toegevoegd.

Volgens projectleider Rob Bout van het Gezelligste Feest van Nederland staat bezoekers op 20 augustus in Velsen Valley een unieke show te wachten: ‘Niet eerder stonden op de Mainstage van Dutch Valley zo veel artiesten en acts geprogrammeerd. Met de introductie van de Middag Mega Jukebox benadrukken wij nog meer de diversiteit van Dutch Valley, houden we de vaart erin en scheppen wij ruimte voor extra top acts en artiesten op onze Mainstage, het epi-centrum van de Nederlandse popmuziek’.

Verdeeld over 9 podia zullen tijdens Dutch Valley meer dan 100 artiesten optreden in Velsen Valley Spaarnwoude. De resterende 6 acts van de Mainstage avondprogrammering worden in de loop van het voorjaar en in het begin van de zomer bekend gemaakt evenals alle andere namen van artiesten en acts van de overige 8 podia. De kaartverkoop van Dutch Valley, waarbij de early bird tickets in een recordtijd van 2 uur waren uitverkocht, is reeds gestart. Reguliere kaarten voor de muzikaalste kermisdag van het jaar zijn verkrijgbaar voor euro 35,- exclusief fee en kindertickets kosten euro 17,50 exclusief fee.

Dutch Valley Festival, 9 podia, meer dan 100 artiesten

Deel 1 line-up Mainstage met Waylon, Gers Pardoel, Lange Frans, Glennis Grace, Xander de Buisonje, 3JS, Gerard Joling, Andre Hazes Junior, Goede Doel, Marcel Fisser Band

Locatie: Velsen Valley Spaarnwoude

Tijd: 13.00 – 23.00 uur

Tickets: euro 37,50 exclusief fee via www.dutchvalley.nl