Verkeersongeluk band BZB

BZBDe Band zit al lang niet meer zonder Banaan, maar nu wel zonder bus. Afgelopen weekend na een optreden van de band BZB in De Klomp in Zeeland, heeft de band een ongeluk gehad op de snelweg.

BZB; “ Tijdens het nummer Ace Of Spades van Motörhead -echt waar!- kwamen we in botsing met een vrachtwagen en zijn de weg afgeraakt. In een greppel kwamen we tot stilstand. Het mag een wonder heten dat we het er gezien de situatie redelijk heelhuids vanaf gebracht hebben; Lemmy heeft hoogstwaarschijnlijk als een engel over ons gewaakt smile-emoticon! Willem en Erik zijn ter observatie met de ambulance naar het ziekenhuis geweest (Erik dacht dat hij een gebroken neus had, maar kwam met z’n arm in de mitella weer thuis;)). Ongelofelijk, wat hebben wij een geluk gehad!! Graag willen we de hulpdiensten inclusief passant bakker Wouter, die zich ontfermde over de rest van de band die niet met de ambulance meehoefde, gigantisch bedanken! En zeker een dikke schouderklop voor de chauffeur van de vrachtwagen, die gelukkig ook met de schrik is vrijgekomen. Wij begrijpen dat hij adequaat meteen 112 heeft gebeld. Dank daarvoor!! Groet en volgende week “back on the horse”! Willem, Dick, Erik, Leroy, Fred, Robert, Ben en chauffeur Ad”

 

bzb busongeluk eigen fb

 

 

 

Fotobron Facebook BZB

 

 

De BZB (voorheen Band Zonder Banaan) is een Nederlandse band uit Volkel, opgericht in 1992. De band is begonnen als schoolband en komt voort uit de metalband Zymosis. Dit is nog steeds terug te horen in de muziek die de band speelt, namelijk stevige rock met komische Nederlandstalige teksten. De laatste jaren zijn de metal-invloeden echter afgenomen en laat de band zich meer inspireren door de Ierse folk. BZB speelde al o.a. op Lowlands, Pinkpop, Paaspop Parkpop, Zwarte Cross, (Wikipedia)