VEEL BEKENDE GEZICHTEN IN NIEUWE VIDEOCLIP DENNIS JONES

dennis jones zo moet het blijvenMet “Het Voelt Zo Goed (Zo Moet Het Blijven)” begint Dennis Jones het nieuwe jaar met een gloednieuwe single. “Het Voelt Zo Goed (Zo Moet Het Blijven)” is een gezellige feestplaat die na één keer beluisteren niet meer uit je hoofd gaat en gemakkelijk uitnodigt tot meezingen.

 
Nadat Dennis Jones eind 2014 met het album “Een Nieuw Begin”, en de daar vanaf getrokken singles zoals “Jij Bent Mijn Zonneschijn”, “Pak Me Kus Me”, “Red Me Als Je Kan (S.O.S.)”, “’n Doosje Vol Met Liefde” en “Als Suzanne Zachtjes Huilt” successen wist te behalen is het nu weer tijd voor een geheel nieuwe single. Hiervoor schreef Dennis zelf de tekst en dook hij wederom de studio in met zijn vaste producer Kees Tel. Het resultaat is een lekker in het gehoor liggend feestliedje, welke het ongetwijfeld goed zal doen tijdens het komende carnaval en in de feesttenten en après ski gebieden.
Aan de videoclip werd meegewerkt door enkele bekende gezichten uit de Nederlandstalige muziek scene (w.o. Johnny Gold, Dirk Meeldijk, Charelle, ZUS, Rudy de Wit, Yosee, Danny Robben, Johan Vlemmix, Tygo Nendels, Duo Knotsgek, Wally McKey, Marco Meesters e.a.), welke momenteel volop op de videoclip kanalen te bewonderen is.