Tony Junior en Tiësto op 1.

tonu tiesto 1Tony Peroni vindt het ‘helemaal te gek’ dat hij als dj Tony Junior de Amerikaanse Beatport Top 100 aanvoert. De dj uit Utrecht staat bovenaan de Amerikaanse dancehitlijst met het nummer Get Down, dat hij met Tiësto maakte, laat RTL Boulevard weten.

“Werken met een man waar ik altijd tegenop keek en nu nog steeds, is echt een mega mijlpaal in m’n carrière”, zegt Tony over de samenwerking met Tijs Verwest, beter bekend als Tiësto. “Dat de plaat nu ook nog op één staat in de Beatport top 100 is al helemaal te gek!”

Werken met Tiësto was voor Tony, die met zijn vader te zien was in de RTL 5-realityserie Toni & Tony: zo vader, zo zoon, ‘een heel speciaal proces’. “Ik ben super trots op het feit dat iedereen zo positief over de plaat is; het publiek gaat los op Get Down!”

Bron RTL Boulevard