Tim Bakker DJ Feest Drace en DJ van de V introduceren eerste single!

timBakkerftDJFeestDraceDJvandeVDeConfettiBoysMedley_1Ze zijn nog nieuw in het feestcircuit: drie jonge gasten met een enorme berg energie! Tim, Remco en Bart, allen afkomstig uit het Brabantse land, besloten samen een nieuwe feestact op te zetten: De Confetti Boys.

Hun studio carrière begon met een knaller: Nadat ze bij Peter van Nierop in de studio drie confetti shooters af hadden laten gaan, werden ze direct met handveger en blik, stofzuiger en stofdoek aan de slag gezet. Na 4 uur poetsen werd eindelijk begonnen aan hun nieuwe single: De Confetti Boys Medley. Je zou bijna denken aan het oude “karate-kid” scenario.

Al snel begon de nieuwe single gestalte te krijgen. Met een enorm enthousiasme werd de single voorzien van gezelligheidskoortjes en zang, en het resultaat was daar. Een echte meezing medley, met liedjes die iedereen kent! Natuurlijk gaat u in de toekomst nog veel van deze mannen horen. In de wandelgangen word al gefluisterd dat ze misschien voor de carnaval nog met een leuk extraatje komen.