“Tante Riet” heeft een hele grote hit voor Pet Raket en John Kanon!

Tante Riet Voorkant“Daar zijn we weer” klinkt het meteen uit de gezellige kelen van de heren Pet Raket en John Kanon bij het aanzetten van hun allernieuwste carnavals hit. Een maand geleden stond hun eerste Sinterklaas singel nog bovenaan de hitlijsten en nu wordt alweer hun nieuwste carnavals hit “Tante Riet” gelanceerd. Pet en John hebben hun trainingspak van zolder gehaald en gaan deze keer op een carnavaleske manier terug naar de jaren ’90.

 

“Het is een gloednieuwe hit met de op dit moment zeer populaire herkenbare sound van de 90’s” aldus het populaire partyduo Pet en John. Deze feestgangers hebben ondertussen op het AKMP label hun eigen sound ontwikkeld die door iedereen wordt herkend. Eerder scoorden de heren Pet en John al grote hits tijdens het carnavalsfeest met “We drinken met z’n allen”, “Polska Party”, “Nasibal” en de knaller “Zullen we nog een borreltje nemen”.

Het duo staat met deze plaat weer garant voor humoristische teksten, een vlotte beat en een hoog meezing gehalte. Deze knotsgekke plaat is echt een must voor iedereen die geniet van carnaval, feest of Apres-Ski Party!

Langzamerhand kunnen we stellen dat Pet & John zeker geen eendagsvliegen zijn. Ze hebben zich weten de vestigen tussen de top partyacts van Nederland. De 2 muziekvrienden zijn al jarenlang actief in de Nederlandstalige scene. Pet Raket is al jarenlang actief als DJ met een eigen drive in show door heel Nederland. Daarentegen is John Kanon een gerenommeerd tekstschrijver en producer voor vele Nederlandse artiesten. De twee weten dan ook als geen ander wat het publiek wil horen!

De nieuwe single “Tante Riet” is vanaf nu verkrijgbaar via alle bekende download- en streaming portals. De videoclip zal zeer binnenkort op YouTube gelanceerd worden.