Roy Wilting neemt debuutsingle op bij Emile Hartkamp & Norus Padidar

roywilting‘Elke dag feest’ is de titel van de debuutsingle van Roy Wilting. Het is een vrolijke meezinger die ontworpen is in de Goldstar studio van Emile Hartkamp & Norus Padidar. Tijdens het grote Westervoortse meezingfeest ’Heisa in de tent’ werd hij door de organisatie uitgenodigd om op te treden. Meer dan 2500 plaatsgenoten waren hier in de zomer van 2015 getuige van.

 

‘Toen is het balletje gaan rollen en zodoende ben ik bij Emile Hartkamp terecht gekomen. Er was maar één gesprek nodig om mijn muziekkeuze kenbaar te maken. Emile toverde daarna het nummer ‘Elke dag feest’ uit z’n hoed’, vertelt de 23 jarige vertegenwoordiger van Heineken.

De singlepresentatie vond plaats op 20 november jl. bij Zaal Wieleman in Westervoort. Omdat december een feestmaand is, leek het Emile beter om de single officieel in januari te lanceren. De bijbehorende clip wordt binnenkort opgenomen. Meer info: https://www.facebook.com/rwilting1?hc_location=ufi