Rene Clifford – Tante Greet

ReneCliffordTanteGreetWebsiteDe Apeldoornse zanger Rene Clifford begint in het jaar 2000 als pop- , rock- en blueszanger in de band: “Nix mis mee”. Na een spontane jamsessie met veelal Nederlandstalig repertoire, besluit hij om een andere muzikale richting op te gaan. In 2003 is Rene samen met John Denies zeer succesvol als “De zingende barkeeper”. In 2005 gaat hij een samenwerking aan met “DJ Kees” en breidt zijn repertoire tevens uit naar Engelstalig, rock, pop, blues, Nederpop en rock-’n-roll.

 

In 2007 werkt Rene Clifford enkele maanden bij een reisorganisatie en is als zanger/entertainer regelmatig in het buitenland te vinden. Hij doet dit met veel plezier, maar is hierdoor zeer veel van huis. Rene besluit zich na deze periode volledig op zijn gezin te richten en werkt tot op de dag van vandaag als toezichthouder in de beveiliging.

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en vijf jaar later treedt Rene naast zijn baan weer regelmatig avondvullend op. Met name voor organisaties en stichtingen en op bruiloften en partijen, waarbij hij altijd wordt bijgestaan door DJ A3 en zijn geluidsman Harold.

Begin 2015 wordt Rene benaderd door zijn collega Aaldert Talen die vertelt dat hij altijd al een Carnaval single had willen opnemen, maar zelf helaas niet kon zingen. Geïnspireerd door dit idee, zoekt Rene contact met producer Roy Otters van de Sound & Music Studio’s en samen produceren zij de Carnavals kraker “Tante Greet”.