RAYMOND PLUIJMERT heeft er echt alles aan gedaan…..

raymond pl Ik heb‘Ik Heb Er Alles Aan Gedaan’ is de titel van de eerste single die van Raymond Pluijmert wordt uitgebracht via Nationale Artiesten Parade. De 33-jarige volkszanger uit Dordrecht werkt sinds 2005 aan zijn muzikale carrière dat aanvangt in een plaatselijk horecagelegenheid. Aanvankelijk zou hij daar slechts enkele nummers ten gehore mogen brengen maar het werd als dusdanig positief ervaren dat het al snel uitdraaide op avondvullend optredens.

“Ik breng de liedjes alsof mijn leven er vanaf hangt”, zo laat Raymond weten. Dat succes in het café betekende voor Raymond de aftrap voor veel meer optredens op feesten, partijen en andere gelegenheden.

In 2014 verscheen zijn debuutsingle; de André Hazes-cover ‘Zo Heb Ik Het Nooit Bedoeld’ kreeg landelijke aandacht net als de singles ‘Amper 18 Jaar’ en ‘Als Bloemen Konden Praten’ die afgelopen jaar verschenen. In The Boom! Music studio in Breda stapte Raymond onlangs achter de microfoon om zijn volgende single ‘Ik Heb Er Alles Aan Gedaan’ op te nemen. Een liedje met een uit het leven gegrepen tekst en muzikaal dusdanig swingend aangekleed dat een uitgelaten stemming gaat ontstaan op de dansvloer. Raymond heeft er samen met Frank Verkooyen dan ook echt… alles aan gedaan, waardoor dit wel een hele geslaagde single is geworden!