Persbericht Gordon: “TOP 40 op teentjes getrapt”

gordon1879maritaIn een interview gepubliceerd in het Volkskrant Magazine van 2 januari 2016, heb ik uitlatingen gedaan over de Stichting Nederlandse Top 40. Zo heb ik gezegd dat platenmaatschappijen deals hebben gesloten met de Top 40, en de Top 40 geld hebben gegeven. Daarnaast heb ik gezegd dat de Top 40 pure maffia is.

 

De Top 40 is door deze uitlatingen op haar teentjes getrapt. De Top 40 vindt dat deze uitlatingen onjuist zijn en schadelijk voor haar eer en goede naam. Omdat ik het harde bewijs niet op tafel kan leggen had ik deze uitlatingen beter niet kunnen doen. Ik wil verder geen energie steken in negatieve zaken en omdat ik, zoals aangekondigd, zelf mijn muziek carrière op een laag pitje zal zetten, stuur ik dit persbericht.

Bron Facebook Gordon.