“Pascal Schipper Lanceert nieuwe Single: Ik heb aan je fiets gelikt”

pascal schipper ik hebOp 3 februari a.s. komt zanger en entertainer Pascal Schipper uit Hoogeveen met nieuwe feestplaat. De feestplaat met als titel “Ik heb aan je fiets gelikt” is een nummer waar nog veel over gesproken gaat worden. Een nummer waar je echt van denkt “Hoe kun je daar over zingen” aldus Pascal zelf. De tekst en muziek is geschreven door H.Karst van Ducarec en is geproduceerd door Arjan Venemann van AV Audio producties.

Als vervolg op de nummers “Waterbed, In dat mooie kleine kroeggie en Vandaag ook morgen overdoen” die ik eerder uitbracht was ik opzoek naar een nieuwe single waarvan je meteen een “huh wat en feest” gevoel krijgt. Nou dat is het dan ook zeker geworden en ik ben dan ook super trots op de samenwerking met AV Audio Producties en Ducarec.
De nieuwe single bevat ook een tweede track een apreski versie met de toepasselijke titel: “Ik heb aan je Ski’s gelikt”.

Tijdens de diverse optreden die Pascal in het land heeft is het altijd een groot feest. En met deze nieuwe plaat slaat hij precies de “spijker op z’n kop” het polonaise en meezing gehalte in de nieuwe single is zo hoog dat het alleen maar een feestje kan worden. Bij passend aan de single zijn ook Sjaals en T-shirts gedrukt, om het feest helemaal compleet te maken.