Party DJ W en zijn ontvangen confetti… hit is geboren.

PartyDJWConfettiParty DJ W is inmiddels geen onbekende meer in het feestcircuit: zijn voorgaande singles “Zak eens naar beneden”, “Ga mee”, “Apres-slalom style” en zijn remixen worden in elke feestgelegenheid en op elk radio station nog dagelijks gedraaid. Begin augustus kreeg Party DJ W een telefoontje uit China. Een zeer bekend confettimerk (Confetti-van-Chingpongwangdanglangpangdingdingploep © ™) zocht iemand die hun confetti in Europa kon promoten.

 

Natuurlijk is Party DJ W altijd wel in voor een promotie stunt, en dus besloot hij met ze in zee te gaan. Waar hij echter geen rekening mee gehouden had, was dat Party DJ W natuurlijk een promotie sample pakket confetti kreeg van de firma Chingpongwangdanglangpangdingdingploep Limited ©™. Begin september stopte er een vrachtwagen voor zijn huis, met daarop een enorme zeecontainer. Recht voor zijn deur werd de enorme container geplaatst. Na opening van de container bleek Party DJ W in het bezit van 20.000 kilo promotie confetti. (*)

Toen hij deze schok te boven was, en na intensief contact, werd besloten dat de beste manier van promotie een lekkere carnavalskraker was. Dus dook Party DJ W de studio in om een echte carnavalskraker op te nemen. De rest is historie: het confetti merk is gered, en een carnavalskraker geboren. Het resultaat mag er wezen: Een meezinger van de eerste klasse, met een heel heel heel erg hoog meezing gehalte!

(*) Mocht dit u erg sterk lijken, dan is er altijd een mogelijkheid dat de situatie licht uit verband getrokken is of op onwaarheden berust. Maar wel een opvallend bericht, toch?