Party DJ Fred brengt meezinger met een heerlijk polonaise ritme!

fred van gerwen party djFred van Gerven is geboren in Schiedam en daar is hij ook groot geworden met muziek door zijn muzikale familie. Hij begon jaren geleden als geluidsman voor artiesten en later draaide hij ook regelmatig op feesten als DJ.  In 2014 ontstond spontaan het idee om de studio in te gaan om voor de lol een liedje op te nemen. Dit nummer ‘Niemand zal mijn tranen zien’ had onverwacht veel succes en werd veel gedraaid op de radio.

Door het succes van het nummer werd besloten om een videoclip op te nemen en daarmee was een belangrijke stap in de muzikale carrière van Fred genomen. Er volgde een samenwerking met de studio en er werden 3 nummers opgenomen voor een demo-cd die in maart 2014 uitkwam.  Zanger Party DJ Fred treedt daarnaast nog steeds veel op in binnen- en buitenland, waaronder op Gran Canaria.

Vorig jaar heeft Fred zelf het initiatief genomen om een nummer te gaan schrijven. Hiervoor is hij in contact gekomen met de professionele studio Sonic Solutions in Zegge. Zij hadden een schitterende band gemaakt waar Fred zijn opname liet maken. Alles ging gelijk in een stroomversnelling waarbij ook een video-opname werd gemaakt door Robert Vegt op diverse locaties. Het resultaat was de single ‘Liefdesleven’ die vorig jaar oktober uitkwam op Hollandia Music.
Zijn nieuwe single heet ‘In dit café voel ik me thuis’ en is een nummer dat uitermate geschikt is voor deze carnavalstijd. Een echte meezinger met een heerlijk polonaise ritme!