Oude hit in een verfrissend nieuw jasje voor Mr Steel.

MrSteel_JanuariFebruariMet zijn nieuwste single ‘Januari Februari’ zet Mr. Steel het Nederlandse publiek in beweging. Deze eigentijdse versie van de grote hit uit de 70-er jaren van de Dutch Rhythm Steelband, waar hij zelf indertijd deel van uitmaakte, klinkt nog net zo aanstekelijk als toen. Met Januari Februari heeft Mr. Steel een dansbaar feestnummer uitgebracht dat zeker in de komende Carnavalsperiode hitpotentie heeft.

In de eerste week na de release staat Januari Februari meteen hoog genoteerd in diverse downloadlijsten. Met deze nieuwe single gaat Mr. Steel door op de weg die hij de afgelopen jaren is ingeslagen. Hij combineert verschillende muziekstijlen en overgiet die met een altijd weer zonnig Caribisch en vooral dansbaar sausje, begeleid door het krachtige geluid van zijn steeldrum. Dat belooft wat voor het komende festivalseizoen!