Ode aan Normaal verschijnt op cassettebandje

normaal jwtDe ode die sologitarist Jan Wilm Tolkamp bracht aan zijn band Normaal verschijnt op single. Dat maakte de band, die vorige maand afscheid nam, gisteren bekend. Jan Wilm Tolkamp schreef het nummer Toevallig over het ontstaan en afscheid van Normaal. Het lied was een groot succes tijdens het laatste optreden van de band. Veel fans vroegen om een single en daaraan geeft Jan Wilm onder zijn artiestennaam JWT gehoor.

Het nummer is maandag verschenen.

Toevallig is te vinden op de gebruikelijke streamingdiensten en te verkrijgen op een casettebandje. JWT wil op die manier het bijzondere karakter van het nummer weergeven. Bovendien luistert hij zelf in zijn auto nog steeds naar cassettebandjes en vindt hij dit ‘een leuk gebaar’ voor de mensen die nog steeds gebruikmaken van een cassetterecorder.

Bron; anhangerschap Normaal