Nieuwe single voor Jelle Jitze

Jelle JitzeHet jaar 2016 is voor Jelle Jitze geweldig begonnen. Zijn derde single is verschenen. En na het succes van “ Nr 1” en “Hou van mij” is er uit de studio van Jeroen Dirksen wederom een topproduct verschenen. “ De wijzer op geluk” is de titel en zal Jelle Jitze weer vele nieuwe fans opleveren.

Het nummer waarvan ook een clip is gemaakt is al te zien op TV Oranje en staat inmiddels al een paar dagen in de verzoekparade. Jelle Jitze zoekt en vindt altijd nummers die perfect bij hem passen. “ Het mag best een cover zijn zegt hij met gepaste trots maar dan wel een die niet bekend is bij het publiek”. De vleugels van Jelle Jitze zullen zeker niet beperkt worden tot Friesland want de komende weken zal hij ter promotie van deze nieuwe single via vele radiozenders te horen zijn. De cd is uitgebracht op CD Hamster Music label en verkrijgbaar via de reguliere cd speciaalzaak – via de download portals en natuurlijk ook de diverse streaming sites.