Nieuwe single Daniël Lohues

danioel lohues woar goanDaniël Lohues brengt op 26 februari een nieuw album uit die hij de titel ‘AOSEM’ gaf. Als voorproefje brengt hij via zijn eigen label Ericana Recordings het nummer ‘Waor Gaon We Naortoe’ uit, waarvan Daniël zelf de clip opnam.

Daniël zegt zelf over dit lied:

“Tijdens een lange nachtelijke autorit zonder specifiek doel, kwam ik aan het denken over hoe apart ‘tijd’ eigenlijk is. En hoe wij als mensen met onze tijden omgaan. Ergens op een donkere lege weg was het net of ik via een soort inwendige antenne deze nog niet bestaande song ontving. Ik hoefde alleen maar weer naar huis te rijden om het achter de piano tot werkelijkheid te maken”.

De singer/songwriter uit Erica trekt vanaf februari door Nederland met zijn nieuwe theatervoorstelling. De laatste kaarten zijn via de betreffende theaters beschikbaar: http://www.lohues.nl/web/agenda/