Nieuwe single Anno Britting “Hey jij m’n lief”

Anno Britting  voorkant hoes Hey Jij M%27n LiefHet is een tijdje stil geweest op muzikaal gebied, maar Anno Britting heeft een nieuwe single uit “Hey Jij M’n Lief” geschreven door de bekende componist Hans Louws uit Almelo. Anno Britting wordt geboren op 11 januari 1981 te Alpen a/d Rijn, als zoon van zanger Roel Britting. De muziek wordt bij Anno met de paplepel ingegoten en al op jonge leeftijd begint hij met zingen, de appel valt dus niet ver van de boom.
Hij heeft 2 jaar zangles gevolgd, Anno is de afgelopen jaren veel bezig geweest met muziek maken om zichzelf te verbeteren. Op het platenlabel van NRGY Music van Tom Peters zijn intussen 4 singles uitgebracht, waaronder de succesvolle single “Djana” die veelvuldig gedraaid is bij de verschillende radiozenders.