Nieuwe single 3JS ‘Dan ben Jij Weer Hier’ vandaag in release

3 js dan ben jij weer hierVandaag gaat de meeslepende en gevoelige single ‘Dan Ben Jij Weer Hier’ van de 3JS in release. Jan Dulles: ‘Het is een heel speciaal nummer. Het gaat over het gemis van dierbare personen die uit je leven verdwijnen en wat dat met je doet.’

 

Tijdens een liveoptreden in het programma Evers Staat Op in november werd duidelijk dat dit liedje de nieuwe single van ‘7’ moest worden. ‘Dan Ben Jij Weer Hier’ wordt inclusief drie ‘live’ bonustracks uitgebracht: ‘Where The Streets Have No Name’, ‘I Will Follow’ en ‘Pride (In The Name Of Love)’. Deze covers van de iconische band U2 spelen 3JS tijdens de ra-zend populaire concertreeks ‘Vrienden Van Amstel Live’ in Ahoy, Rotterdam.

https://www.youtube.com/watch?v=8wYDw052T7U&feature=youtu.be

 

TOUR;

De band 3JS doet dit jaar voor de zevende keer theaters aan met hun muzikale voor-stelling. Deze zevende theatervoorstelling heeft de toepasselijke titel ‘Tour 7’ en volgt op hun recentelijk verschenen studioalbum ‘7’. Vanaf 3 februari 2016 zijn 3JS in 24 theaters door heel Nederland te zien en nemen zij het publiek mee in de muzikale reis die zij zelf afgelopen jaar hebben doorgemaakt. Van de schrijfsessies in Los Angeles tot hun U2- tribute tijdens ‘Vrienden Van Amstel Live’ (van 21 januari – 30 januari 2016); alles komt aan bod in ‘Tour 7’.

Tour 7 is van 3 februari tot en met 20 mei in 24 steden door het hele land te zien. Het complete overzicht van alle steden is te vinden op: www.3js.nl of op ntk.nl/voorstelling/3js-tour-7

Album ‘7’
In de titel van zowel het album als de theatertour zitten vele lagen verscholen. Uiteraard is dit het zevende studioalbum van 3JS, maar het cijfer 7 is een veelvoorkomend aantal: een week heeft zeven dagen, de aarde zeven zeeën, zeven wereldwonderen en niet onbelangrijk 7 is ook het geluksgetal. Treffend voor de band waarvan op elk album de zoektocht naar geluk een rode draad is in de teksten. De voorbereiding op het album was grondig: een jaar gele-den trok 3JS naar Los Angeles om daar te werken met verschillende Amerikaanse songwri-ters. Waar de band op alle eerdere albums álles zelf in handen hield, werd voor ‘7’ bewust een externe producer, Attie Bauw, aangetrokken.

www.3js.nl
www.twitter.com/driejs
www.instagram.com/driejs/
www.facebook.com/driejsnl
www.youtube.com/user/driejsmusic