NIEUWE SAMENWERKING TUSSEN DJ HENRY EN ROCKY PAUW

dj henry ik leefDJ Henry is bekend van onder andere de superhit “Goeiemoggel” en was in vele TV programma’s te zien zoals RTL Boulevard, SBS Shownieuws, Live & Cooking en het Tros Muziekfeest Op Het Plein. Met DJ Henry’s Feesjuh scoorde hij flinke airplayhits met o.a. “Ik Ben Onderweg” (met Judith Peters), “Mag Ik Jou Iets Vragen” (met Moskito Claus & DJ Geert) en “Jij Bent Mijn Zonneschijn” (met Dennis Jones).

 

De in Utrecht in 1987 geboren en in Lexmond woonachtige Rocky Pauw timmert al enige jaren aan de weg. Hij wist bekendheid te vergaren met singles als “Kom Dans De Hele Nacht Met Mij”, “Blauwe Ogen” en “Vanuit Het Niets”. DJ Henry en Rocky Pauw werkten eerder al samen op de single “Oh, Kijk In Mijn Ogen”.

Voor “Ik Leef Voor Jou” hebben DJ Henry en Rocky de handen wederom ineen geslagen en samen met producer Kees Tel een geweldige single opgenomen. Producer Kees Tel schreef de tekst voor deze single.