Nieuwe Carnavalssingle voor “Daar Hedde Ze”.

friso carnavalDe broers Harry, Tinus, Jacques en Sjef uit het Brabantse Waalre die bekend zijn onder de naam “Daar Hedde Ze” tijdens de Carnavalsdagen. Dit jaar komen ze met een leuke carnavalssingle. De broers gaan al jaren gezamenlijk carnavallen en zongen met volle borst alle dagen de liedjes mee.

De mensen in Waalre en omgeving zeiden toen “Daar Hedde Ze” zo is de naam geboren van de broers. Maar wat de broers altijd opviel is dat veel meiden alleen maar worst lusten. Iedere dag wilde de mannen voor ze koken in de vorm van een snelle hap maar de meiden wilden alleen maar worst, daar wilde ze wel een single over maken met de titel Ze Wil Alleen Maar Dikke Worst. Ze hebben zich laten informeren door mensen die in het vak al jaren bekendheid hebben en zo zijn ze begonnen met het opnemen van hun single bij Sonic Solutions. Het eind resultaat mag er zeker zijn, het is een heerlijk carnavalsnummer waarmee de polonaise gestart kan worden. Een aanstekelijk deuntje met een leuke tekst die geschreven is door Henk Berendsen. De single is verkrijgbaar op alle download portals en alle streams.