Nieuw album Wesley Klein

wesley klein onderwegWat begint met zingen voor de spiegel draait voor Wesley Klein uit op een prachtige zangcarriere. Op zijn 15e jaar begint hij met zingen en in 2009 mag hij auditie doen voor de toen splinternieuwe talentshow Popstars. De jury is enthousiast en het Nederlandse publiek ook! In de spannende finale loopt Wesley met de winst weg.

Zijn debuutalbum verschijnt in 2010 en is een groot succes. In 2012 verschijnt zijn Nederlandstalige album “Volg Je Hart” dat ook hoge punten scoort. Door de jaren heen wordt Wesley in het zonnetje gezet met o.a. de BUMA.NL Award voor Grootste Talent en de 100%NL Award voor Nieuwkomer Van Het Jaar. Sinds 2014 is Wesley ook onderdeel van de populaire herenformatie Gents. Samen met Danny Froger en Danny Nicolai staat hij onder anderen op de bühne bij de concerten van Toppers In Concert. Op dit nieuwe album “Onderweg” zingt hij mooie ballads zoals “Droom Met Mij” en “Omdat Ik Zo Van Je Hou” maar ook vlotte nummers zoals “Hey Jij, Hoe Heet Je” en “Er Is Niemand Zoals Jij”, aangevuld met verrassende nieuwe nummers.