MIKE VAN DIJK – NOG EEN LAATSTE KUS

mike van dijk laatste kusMet de albums ‘Verloren Tijd’, ‘Ik Kan Niet Zonder Jou’, ‘Ik Ben Er Voor Jou’, ‘Zonder Te Blikken Of Te Blozen’ als ook de vele singles die sinds 2004 van hem zijn verschenen, mag Mike van Dijk (40) tot één van meest productieve artiesten van ons land worden gerekend. Met zijn stem, looks en zeker ook door zijn repertoirekeuze, wordt hij volop gewaardeerd als charmezanger.

De vorig jaar verschenen single ‘Zolang Dat Jij Van Me Houdt’ was het eerste resultaat van de samenwerking met Frank Verkooyen en diens platenlabel Nationale Artiesten Parade. Hieraan wordt nu gevolg gegeven door de release van een nieuwe single die ‘Nog Een Laatste Kus’ als titel meekreeg.

“Anders dan gebruikelijk heb ik ditmaal gekozen en gezocht naar een pakkend rustig liedje met inhoud”, zo licht de zanger zijn keuze toe. “Frank was er al enige tijd mee bezig. Het lied heeft me gelijk geraakt, kwam bij mij meteen goed binnen en voelde zelfs als een thuiskomer”, aldus Mike. Het indringende lied dat met heel veel gevoel en warmte door de zanger wordt gebracht, gaat over een vrouw die na haar misstap beter maar kan terugkeren naar haar gezin, juist nu de schade nog enigszins te overzien lijkt. “Gekozen is te werken met de beste sessiemuzikanten zodat niveau en kwaliteit zijn gewaarborgd op het level waarmee we in 2010 zijn gestart”, aldus een enthousiaste Mike van Dijk.