MARVIN – WORDT JIJ OOIT VAN MIJ

marvis wordtVanaf zijn zeventiende is de nu 26-jarige uit Arnhem afkomstige Marvin de Geest te vinden op de podia. In 2010 komt een droom uit voor de zanger als ‘Ga Maar Door’ zijn eerste officiële single van de persen rolt. Na de release van de opvolgers ‘Liefdesverlangen’ in 2011 en een jaar later ‘Fiësta Accordeon’, besluit de zanger contact te zoeken met Frank Verkooyen.

 

Dit om zijn carrière een flinke positieve boost te geven. ‘Not Responsible’ van Tom Jones werd naar het Nederlands bewerkt en zo verscheen vorig jaar de single ‘Ben Zo Verliefd Op Jou’ afkomstig uit The Boom! Music studio in Breda.

Een nieuw jaar en dus ook nieuwe kansen! Voor Marvin alle aanleiding om de prettige verlopen samenwerking met Frank Verkooyen en platenlabel Nationale Artiesten Parade, verder te continueren. Ditmaal is ‘Let The Music Play’ van Barry White uit 1975 het vertrekpunt geweest voor de nieuwe single van de Arnhemmer. ‘Wordt Jij Ooit Van Mij’ is gegoten in een energieke en lekker dansbare meezinger. Met de live ingespeelde accordeonpartij van Daniel Metz is een flink brok oer-Hollandse gezelligheid toegevoegd aan de voor iedereen ongetwijfeld zo herkenbare melodie. Met deze voortreffelijke single zou Marvin wel eens stevig op de muziekkaart kunnen komen te staan!