VEEL SUCCESSEN VOOR MAICO IN 2015

maico 2016Het jaar 2015 zat voor de uit Enschede afkomstige, 20-jarige Nederlandstalige zanger Maico vol met successen. Een record aantal optredens in het land, de release van zijn nieuwste en inmiddels 6e eigen nummer ‘Jij bent mijn nummer 1‘, veel (landelijke) media-aandacht op radio, maar ook op TV zoals in Utopia.

 

Niet alleen de nieuwste single van Maico, maar ook de eerder uitgebrachte nummers worden veel gedraaid op de regionale en landelijke zenders in Nederland en België. Maico treedt veel op en is door de week, maar vooral in de weekenden, een veel geboekte zanger op festivals en evenementen, op artiestengala’s, besloten feesten van bedrijven maar ook op privépartijen.

“Ik ben erg blij met en trots op de groeiende aandacht die ik nu krijg in het hele land, ik ben geweldig trots op de grote schare fans die mij overal volgen en ook ben ik erg blij met de inzet van mijn managementteam, waardoor ik mij volledig kan focussen op het zingen, mijn grote passie”, aldus Maico.

Voor 2016 zitten de eerste leuke klussen er inmiddels op en staan er veel mooie optredens gepland voor het voorjaar, de zomer en zelfs al voor het najaar!  Zelfs voor 2017 zijn er al aanvragen en boekingen! Over enkele weken, op zaterdag 13 februari, mag Maico een gastoptreden verzorgen op de Valentijnseditie van ‘Hollands Feest & 100%NL’ in Event Plaza te Rijswijk, te midden van grote namen als o.a. Jeroen van der Boom, Django Wagner, Tino Martin en Thomas Berge!

Voor meer informatie kijk op www.zangermaico.nl