Komisch nummer voor Feestzanger René

wal 125x124 Std [379-586]Feestzanger René is een komiek an sich. Daarom past zijn nieuwe nummer ‘Blijf van m’n wijf!’ precies bij hem. Zijn repertoire is nu aangevuld met zijn 10e eigen single. Stuk voor stuk bevatten de singles van Feestzanger René een grappige tekst. Dit in combinatie met de rasechte entertainer, maakt de nummers hilarisch. Alle singles zijn ontstaan uit ideeën van René zelf, zo ook zijn 10e single ‘Blijf van m’n wijf!’.

“De tekst is gebaseerd op het feit dat mannen ook maar mensen zijn.”, aldus de Brabantse zanger, maar hij ziet het ook als “een ode aan de vrouw”. De strekking van de single is namelijk dat hij niet zonder een vrouw kan, bijvoorbeeld omdat zijn huis dan een chaos wordt. Hij zal haar daarom beschermen tegen alle kapers op de kust.

Het nummer is geproduceerd door Martin Sterken. Dit was een nieuwe samenwerking voor Feestzanger René, maar een hele fijne: “Ik heb er veel plezier aan beleefd”. De bijbehorende videoclip is gemaakt door TV Oranje clips, welke ook voor de vorige 9 singles tekenden.