Kikkie & Veggie

KikkieVeggieJouwlelijksteBHWebsiteHevig schuddend aan mijn schouder maakt ze mij wakker. ‘Heb je gedroomd?’, zegt ze, ‘Heb je het gezellig gehad?’ Ik heb het idee dat ze het antwoord al weet. En haar antwoord klopt. Het was heel gezellig. Ik leidde een geweldig leven in een la. In een la met lingerie. Om precies te zijn, leidde ik een geweldig leven in háár la met lingerie.

 

Regelmatig maakte ik deel uit van grootse feesten. Hossen, zingen, slap ouwehoeren, kapot was ik na weer zo’n feest. Maar er was voldoende rust. De volgende dag hoefde ik niet te werken. Hele dagen kon ik lekker blijven liggen, in haar la. Als de la openging, op het moment waarop ze haar keuze ging maken voor de lingerie die gedragen moest gaan worden, kon ik stiekem naar haar kijken.

Maar wat nou als ze besluit om mij die dag als steuntje te gebruiken. Dan mis ik het feestje die dag en kan daarnaast niet goed naar haar kijken als ik verkeer een dergelijke positie. De conclusie was simpel, ik wilde dolgraag haar beha zijn, maar wel haar lelijkste.

Iedere avond hoopte ik het weer te dromen. Maar het forceren van mooie dromen lukt eigenlijk nooit. Toch was het iets om nooit meer te vergeten. Het was iets om vast te leggen. Misschien wel in een lied. Een lied dat de gezelligheid herbergt die ik in mijn droom heb ervaren. Een lied dat wordt gezongen door mannen voor wie gezelligheid een veelvoorkomende bezigheid is. Ik dacht aan een duo dat gezien de naam die zij dragen een sfeer oproept die past bij een optreden zoals ik die in die betreffende nacht in de la heb beleefd. Ik had het duo nog op mijn netvlies. Die nacht braken we namelijk de la af tijdens het optreden van Kikkie & Veggie.

Maar waar vind je twee gekken die over een beha willen zingen? Er zit weliswaar een diepere gedachte achter, maar toch. In de hoop het duo te vinden dat mijn droom kon gaan vastleggen, ben ik achter mijn computer gaan zitten. Ik wist niet met welke woorden ik moest gaan zoeken. Voordat ik er zelf erg in had, stonden de volgende zoekwoorden in mijn scherm: Kikkie & Veggie. De gezichten die volgde nadat ik op enter had gedrukt, maakte mij vastberaden. Ze bleken daadwerkelijk te bestaan. Deze twee mannen moesten het gaan worden. Ik kon mijn droom vast laten leggen en zij konden hun debuut maken. Het resultaat kunt u downloaden. Beleef mijn droom tijdens feestelijk minuten. Veel plezier!